KBN 104: Jak na nastavení custom goals v Google Ads a na co si dát pozor (15. 12. 2023)

Speciální back to basics epizoda o jednom zrádném nastavení ve vašich reklamních účtech. Chceš podpořit vznik PPC Podcastu a získat přístup k článkům, které se do podcastu nedostaly? Chci podpořit [] The post KBN 104: Jak na nastavení custom goals v Google Ads a na co si dát pozor (15. 12. 2023) appeared first on Ladislav Vitouš.

projít na článek

Základní nastavení Google Analytics pro e-shop

Jaké je to nejzákladnější nastavení Google Analytics pro e-shop, které hodně začínajících nebo malých e-shopů nemá zapnuté? The post Základní nastavení Google Analytics pro e-shop appeared first on ProvozujemeEshop.cz.

projít na článek

Bidding Fox podporuje Google Analytics 4

Lišáka jsme naučili žonglovat s Google Analytics 4 daty. Nově si tedy můžete v Nastavení Bidding Foxu zvolit Google Analytics 4 (GA4) jako zdroj objednávek a prokliků.  

projít na článek

Google Universal Analytics včervnu 2023 končí, nahradí je GA4

Pokud podnikáte na internetu tedy pokud máte vlastní web nebo dokonce provozujete e-shop určitě vás zajímá, kdo (a na co) na vašich stránkách kliká. Asi nejznámějším nástrojem zaměřujícím se na analýzu návštěvnosti webů jsou Google Analytics. Ty vám mim

projít na článek

1. 7. 2023 skončí Universal Analytics a nahradí jej Google Analytics 4

Společnost Google oznámila, že 1. července 2023 přestane služba Universal Analytics shromažďovat veškerá data (třeba návštěvnost, konverze, hodnotu nákupů) a zcela ji nahradí služba Google Analytics 4.

projít na článek

POZOR DNE 2.1.2023 PROBĚHNE STĚHOVÁNÍ NA ADRESU VALCHAŘSKÁ 24/36, BRNO HUSOVICE!

Vážení klienti! Od 3.1.2023 budeme pokytovat naše služby včetmě Mýta.CZ a CzechPointu na adrese: Valchařská 24/36, Brno Husovice. Pro klienty máme v areálu objektu označené 2 x parkoviště Mýto.CZ. Kanceláře se nachází v 1. patře žluté administrativní budo

projít na článek