Po příkladné péči o pivo a zavedení zrání masa do zdejší kuchyně v Ambiente zaměřili pozornost na mouku
Houskový knedlík, tak jak ho známe dnes, se poprvé na stolech českých kuchyní objevil v 19. století. Ve starověku a středověku existoval knedlík jako šiška s masem a máčenou houskou. Tehdy byl knedlík hlavní jídlo, a ne příloha. Houskový knedlík nebo jeho
projít na článekKarlovarský knedlík svou mozaikou působí zároveň jako dekorace, a když jej uvidíte na svém talíři, nemáte na rozdíl od jiných knedlíků pocit sytosti dříve, než vůbec ochutnáte. Karlovarský knedlík je výtečnou přílohou ke svíčkové.
projít na článekKarlovarský knedlík je nejen vynikající příloha, ale svou mozaikou působí zároveň i jako dekorace hlavního pokrmu. Karlovarský houskový knedlík obsahuje minimum přidané mouky, tím pádem se pečivo nezalévá takovým množstvím těstíčka, a o to více si pak můž
projít na článekod 27. ledna do vyprodání sortimentu Polévka Silný zvěřinový vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky 55 Kč Hlavní jídla 200g Zvěřinový guláš s houskovým knedlíkem, cibulka, křen 165 Kč 200g Šťavnaté zvěřinové biftečky s houbami, bramborová kaše 175
projít na článekMnoho z nás dnes už hojně používaný název Kettlebell zná a ví, jak se tohle náčiní používá. Najdou se ale lidé, kteří se s touto činkou doposud nesetkali. Pro ty je zde článek, který vysvětlí využití činky, její hmotnost a výhody. Co vůbec činka Kettlebel
projít na článek