Kniha: PRAVDA O CUKRU

Deset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.   Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své knize představí biochemička Jessie Inchauspé, ve virtuálním světě známá jako Glucose Godesse,  zpomalíte stárnutí organismu, ale přitom se nebudete muset vzdát svých oblíbených jídel , které vám dělají radost.

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

3 překvapivé recepty na sladké snídaně i při protikvasinkové dietě 2.

Mnoho lidí trpící přemnoženou candidou nebo jakoukoli jinou houbou či plísní v těle, často nezvládá protikvasinkovou dietu kvůli absenci cukru a to i mléčného cukru, kterými se kvasinky živí. Je jasné, že pokud je chceme ubrzdit na ve střevě přijatelné mn

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek

PROBLEMATIKA RAFINOVANÝCH POTRAVIN

Rafinované potraviny oslabují slinivku, což vede k hypoglykémii. Tento stav nastává ve chvíli, kdy slinivka není schopna udržovat ná­ležitou hladinu krevního cukru. Vysoce zpracované potraviny totiž do krevního řečiště uvolňují cukr mnohem rychleji, než s

projít na článek

Kniha: TUČNÉ SUPERPOTRAVINY A OLEJE

Kvalitní a zdravé tuky jsou přitom nejdůležitější živinou v naší stravě.  MUDr. David Frej přesvědčivě dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí způsobila propagovaná nízkotučná strava s převahou nezdravých tuků,

projít na článek