Konejšivé signály: jak dává pes najevo, že se mu něco nelíbí?

Psi nejsou od přírody agresivními tvory. Naopak se snaží všem konfliktům a hrozbám zabránit pomocí tzv. konejšivých signálů. Jak je u psa poznat? Co to jsou konejšivé signály S termínem... Číst dál... The post Konejšivé signály: jak dává pes najevo, že se mu něco nelíbí? appeared first on ZOO Magazín.

projít na článek

JSI JAKO MAJÁK VYSÍLAJÍCÍ SIGNÁLY SVĚTLA

Jsi jako maják na bouřlivém pobřeží. Vyzařuje z Tebe obrovské světlo, které dává odvahu, sílu i naději k bezpečnému návratu na moři bloudící duši. Už jen tvá přítomnost pomáhá druhým smát se, lehčeji dýchat a věřit v Něco, v téhle kolikrát šílené realitě.

projít na článek

4 BYLINKY, KTERÉ VÁM POMOHOU S DETOXIKACÍ

Tělo nám dává jasné signály, pokud s ním není něco v pořádku. Ve farmacii se často setkáte s tím, že léky a jiné preparáty léčí pouze příznaky, ale už se nezabývají podstatou problému. U bylinek se vám tohle nestane. Přemýšlet nad detoxikací těla byste mě

projít na článek

Růžová košile a doplňky

Růžová košile je moderní. Muž v růžové košili dává najevo svoje sebevědomí. Oblíbená je modrá košile s růžovým vzorem. Tmavý odstín růžové se běžně pro pánské košile nepoužívá.

projít na článek

NEJVĚTŠÍ SILOU VE VESMÍRU JE ENERGIE LÁSKY

Z e všech divů, které nám život bohatě nabízí, není nic mocnějšího než láska. Láska je zázračná čarodějka. Přináší oslnivé světlo tam, kde panovala temnota. Dává naději tam, kde převažovalo zoufalství. Láska dokáže dát naší existenci obrovský smysl

projít na článek

Luxusní dřevěné hodinky kombinující tvrdost kovu a eleganci dřeva, to je naše nová trojice!

Velmi dlouho a pečlivě jsme pro vás připravovali tyto tři nové modely, které jsou první novinku pro rok 2022. Dřevěné hodinky WoodHood jsou zase o něco bohatší, kombinace kovu a dřeva dává hodinkám nový rozměr!

projít na článek