Krňávek s Krejčovou ovládli závod PILMAN

Krňávek s Krejčovou ovládli závod PILMAN a jsou mistry republiky ve středním triatlonu Desátý ročník závodu Pilman, který se v sobotu konal ve Žďáru nad Sázavou, byl mistrovstvím České republiky v triatlonu na středních tratích a zároveň předposledním dílem Českého poháru FORD CZECHMAN TOUR. Na distancích 1,9km plavání, 93km na kole a 21,1km běhu s převahou zvítězili Martin Krňávek a Petra Krejčová.

projít na článek

Je tu PILMAN

V sobotu 23. srpna se ve Žďáru nad Sázavou koná závod s názvem PILMAN triatlon 2014. Šestý díl FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu je předposlední zastávkou tohoto prestižního seriálu.

projít na článek

Dvořák a Svěráková ovládli PILMANa

Do Žďáru nad Sázavou se sjeli triatlonoví vytrvalci z celé České republiky i ze zahraničí, neboť se tam konal závod s názvem PILMAN 2014. Ten byl šestým dílem FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Z vítězství se v závodě na tratích polovi

projít na článek

Frintová s Linduškou v Brně ovládli závod ČP

Brno hostilo druhý díl Českého poháru v olympijském triatlonu a 22. ročník závodu s názvem EKOL SUPERPRESTIGE 2014 byl i Evropským pohárem juniorů a spadal i do Slovenského poháru. Závod Českého poháru ovládli Vendula Frintová a mladík František Linduška.

projít na článek

Je tu PILMAN triatlon!

V sobotu 25. srpna se ve Žďáru nad Sázavou koná 10. ročník mezinárodního závodu ve středním triatlonu, který je mistrovstvím republiky na vzdálenostech polovičního ironmanu. PILMAN je zároveň předposledním dílem v prestižním seriálu Českého poháru FORD CZ

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek