Křupavé hot dogy

8 plátků toustového chleba 8 plátků sýru 4 párky vajíčka na potření a obalení strouhanka na obalení Z jednotlivých plátků toustového chleba okrájíme kůrky a odložíme je třeba na přípravu krutonů do polévek.Plátky vyválíme…

projít na článek

Jak na pizzu s výborným rajčatovým základem?

Sedíte zrovna doma na gauči, díváte se na oblíbený film v televizi a dostali jste neovladatelnou chuť na pizzu? Vaše mysl si představuje perfektně křupavé těsto, naprosto úžasný rajčatový základ a navrch všechny ty vámi [...] Příspěvek Jak na pizzu s výbo

projít na článek

Bramboráky s kysaným zelím a uzeným masem

Křupavé bramboráky s dušeným kysaným zelím a opečeným uzeným masem.

projít na článek

Vepřová panenka, šťouchaný brambor a fazolky se slaninou

Vepřovou panenku vytáhneme z lednice osolíme, opepříme a necháme odstát cca. 30 minut. Poté maso zprudka opečeme ze všech stran. Dáme do trouby na 180°C a pečeme přibližně 15minut. Poté na pánvi od panenky, na oleji orestujeme cibuli a slaninu. Až je

projít na článek

Žemlovka s karamelizovanými jablky

Ingredience - co budete potřebovat na žemlovku s karamelizovanými jablky 50g másla 7-8 středně velkých jablek 180g krystalového cukru cca 560ml smetany na šlehání toustový chléb (nebo i rohlíky, vánočka .. dle chuti) 4 žloutky 400-500g tvarohu (k ochu

projít na článek

Kuře á la motýl

Suverénně, nejoblíbenějším masem na celém světě je kuře. I když já osobně mu zrovna neholduji, tu a tam si ho i s chutí dám. Samozřejmě je velký rozdíl mezi „supermarketovým“ kuřetem a volně pobíhavým kuřetem z vesnice. A to pochopitelně také v ceně. Nicm

projít na článek