Jedná se o výborný guláš, který se připravuje z krůtího masa, takže je nejen velmi chutný, ale i zdravý a dietní.
Zdeněk Pohlreich předvedl skvělý recept na krůtí stehna na kari s mandlemi. Používá k tomu vykoštěné krůtí stehno, o kterém říká, že je do omáčky vždy lepší, než prso. Celý postup vypadá, jako krutí guláš na kari se smetanou. Jak přesně tento recept vypad
projít na článekKrůtí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitamínů. Kvalitu masa ovlivňuje krmení, druh a stáří zvířete. Krůtí maso označujeme jako bělomasé. Barvu masa ovlivňuje podíl krve a barviv, maso ze stehen je tmavší ne
projít na článekSprávně udělaný guláš je gurmánským požitkem. Kolik masa, tolik cibule, říká jedno pravidlo. Ano, guláš je poté přirozeně zahuštěný právě tou rozvařenou cibulí a má také příjemnou nasládlou chuť. Druhou ingrediencí je nakrájené kvalitní maso, hovězí je ne
projít na článekSegedínský guláš je častým pokrmem českých hospod a restaurací, jeho hlavními ingrediencemi, bez kterých se neobejde a které jsou pro něj charakteristické, jsou vepřové maso a kysané zelí. A co že to vlastně ten segedínský guláš je? Kousky dušeného, šťavn
projít na článekBramborový guláš je evergreen, který úspěšně prochází všemi stravovacími módami a styly. Uvařit bramborový guláš je snadné a rychlé – s přípravou si poradí i nezkušený kuchař. Další výhodou tohoto guláše je dostupnost surovin. Velkým plusem je rovněž jeho
projít na článek