KURKUMIN

Současná databáze vědecké literatury PubMed nabízí o kurkuminu na 4500 článků. Přinášejí přesvědčivé doklady o protizánětlivém, protirakovinném a antioxidačním působení kurkuminu. Dokazují, že kurkumin má významné neuroprotektivní účinky. Mnoho studií bylo provedeno za použití laboratorních zvířat na modelech lidských nemocí, jako jsou ateroskleróza, diabetes, respirační, jaterní, střevní, oční a neurologické poruchy.

projít na článek

POZITIVNÍ ÉČKO -KURKUMIN - E100

Kurkumin je přírodní barvivo sytě žluté až oranžové barvy. Dává jídlům mírně nahořklou a dřevnatou chuť. Záměrně zaměňován za drahý šafrán. Věrně nahrazuje žlutou barvu vajec u pečiva.

projít na článek

Zlaté mléko

O prospěšnosti kurkumy na lidský organismus toho bylo napsáno hodně. Dokonce i vědecká/lékařská obec je v tomto kupodivu za jedno se zastánci alternativních způsobů léčení a vzali kurkumin, účinnou látku obsaženou v kurkumě, na milost. Jak však dostávat k

projít na článek