Jarní květový med z jižního Plzeňska, z čistého prostředí lesů, luk a ovocných stromů.
Lesní med z jižního Plzeňska, z čistého prostředí lesů, který se vyznačuje výbornou chutí.
Šafrán se používá na obarvení a ochucení rýže, omáček, polévek a těsta. Šafrán namočíme na pár minut do lžičky teplé vody a potom šafrán i s vodou přidáme do pokrmu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 0,1 g..............37 Kč Kořenka 80 ml - 2 g...
Na paletě vietnamské kuchyně najdete maso, ryby, rýži, nudle, voňavé bylinky i čerstvou zeleninu. A jarní závitky mají od každého trochu. Jedním z názvů pro toto jídlo jsou císařské závitky, jelikož dříve byly připravovány především pro vietnamskou šlecht
projít na článekV prosinci jsme se rozloučili s nomádskými Kaškaji v Zagroských horách jižního Íránu s tím, že se zase vrátíme. A mysleli jsme to úplně vážně. Trvalo to jen pár měsíců, co přišel islámský svátek Eid al Fitr a s ním pár dnů volna a my už zase seděli v leta
projít na článek