Kviz: Dejte si test z vyjmenovaných slov. Tohle jsou samé zákeřné špeky. Plný počet nedá skoro nikdo!

„Století, v němž nezná meze nukleární fyzika, be fe le me pes se veze nikomu nic neříká,” zpívá se ve filmu Světáci. Text písničky většině žáků mluví z duše. Učení vyjmenovaných slov nazpaměť není totiž jednoduché. Pamatujete si z téměř každodenního drilování něco?

projít na článek

Kvíz: Doplňte S nebo Z na začátku slov! Jev probíraný v 5. třídě je jedním z nejtěžších. Kolik zvládnete?

Pravidla českého pravopisu jsou proslulá svou složitostí. Mezi tvrdé oříšky patří také používání předpon S a Z. Hlavním problémem totiž je, že je stačí prohodit a význam některých slov se změní. Kdy se píšou a na co si dát pozor?

projít na článek

test test test

Test test test. Článek test test test se nejdříve objevil na stolzed.cz.

projít na článek

Next Project: AZ Kvíz

The Ad for Fanta is almost done and here comes the next project: a brand new intro (and inner graphics) for the cult TV game, AZ Kvíz. Lets play!

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz na trénink postřehu a procvičení mozku: Najdi 3 šestky do 8 vteřin! Chytří to dají!

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný kvíz, se kterým dokonale potrénujete své kognitivní funkce. Najdete na obrázku 3 šestky?

projít na článek

Kvíz k odhalení geniality: Mensa sestavila test pro širokou veřejnost. Kdo zvládne všechno, má IQ nad 140

Albert Einstein, Marie Curie, Stephen Hawking, nositelé Nobelových cen nebo mezinárodně uznávaní a bohatí podnikatelé. Všichni tito lidé měli a mají jedno společné – vysoké IQ. Tajemné skóre, které předpovídá úspěch. Nebo ne?

projít na článek