Kvíz: Zvládli byste diktát z češtiny pro 7. třídu alespoň na dvojku? Abyste se nedivili. Jen se nedivili!

„Připravte si papír a pero. Dnes si dáme diktát.” Po těchto větách to ve třídě vždy zašumělo a většina žáků obrátila oči v sloup. Praktické procvičování gramatických jevů totiž patří mezi nejméně oblíbené testy. Jak byste jeden z nich zvládli dnes?

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky karet. Lidé se zdravým mozkem to dají do 10 sekund

Jak jste na tom s bystrým úsudkem a logickým uvažováním? Zvládli byste kvíz na cvičení postřehu? Pokud myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na obrázcích karet 3 rozdíly?

projít na článek

Kvíz: Zvládli byste ještě maturitu z českého jazyka? Toto musí zvládat žáci u státních zkoušek

Maturita, často označovaná jako zkouška dospělosti, je pro studenty středních škol významnou událostí. Její součástí je také náročný didaktický test z českého jazyka. Prověřte své znalosti a vyzkoušejte si, zda byste jím prošli i vy.

projít na článek

Next Project: AZ Kvíz

The Ad for Fanta is almost done and here comes the next project: a brand new intro (and inner graphics) for the cult TV game, AZ Kvíz. Lets play!

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz na trénink postřehu a procvičení mozku: Najdi 3 šestky do 8 vteřin! Chytří to dají!

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný kvíz, se kterým dokonale potrénujete své kognitivní funkce. Najdete na obrázku 3 šestky?

projít na článek

Kvíz: Jak znáte dějiny své vlasti. Pokud spletete více něž 3 otázky, jste ostuda Čechů a vraťte se na ZŠ

Data, jména, mizivý kontext a otázka: „K čemu mi to bude?” Tak nějak vypadala výuka dějepisu před dvaceti lety. Není divu, že většina žáků tento předmět neměla ráda. Pamatujete si z nekonečného biflování o české historii něco? Zkuste si náš kvíz.

projít na článek