Lacko se na Slovakia Ringu dotáhl na medailové příčky.

Adam Lacko byl v sobotu na Slovensku dvakrát na pódiu! V neděli dojel dvakrát čtvrtý a v průběžné klasifikaci šampionátu se posunul na stejnou pozici s minimální ztrátou na pódium.Oly Janes navýšil náskok ve vedení Grammers Cupu. V Poháru konstruktérů se tým Buggyra Racing vrátil na třetí příčku.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu

Druhá polovina sezóny znamenala pro jezdce letošní druhý návrat na slovenský autodrom Slovakia Ring u Orechovej Potoni, a to hned opět dvojzávodem, tedy dostatečným přídělem bodů.

projít na článek

ČSautoslalom se přesouvá na Slovakia Ring

Již podesáté z jedenácti ročníků se ČSautoslalom představí v areálu Driving Academy na Slovakia Ringu. Druhý a třetí závod se tam jede o víkendu 18. 19. 05. 2024. Veškeré informace jsou zvěřejněné na stránce závodu, nyní už také s dokumentem Zvláštní ust

projít na článek

FIA ETRC na Slovakia Ringu plná bodová věrtel pro Kisse

Po závodech v Maďarsku se Goodyear FIA ETRC přesunulo na rychlý Slovakia Ring, a nyní se hlásí o slovo slavná ADAC Truck Grand Prix v Německu, která se díky Covidu nekonala vůbec, nebo s velkým omezením.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek

SLOVENSKÁ VÝHEŇ UPEKLA PRO BUGGYRU TĚŽKÝ VÍKEND

Další porci smůly si o víkendu vybrali piloti týmu Buggyra ZM Racing v závodě ME tahačů na okruzích na Slovakia Ringu. Adam Lacko podruhé v této sezoně odjel domů bez bedny v celkovém pořadí, přesto si udržel průběžně čtvrtou příčku. Bohužel ani Téo Calve

projít na článek