Milujeme kvalitní sýry! Protože vám chceme dopřát to nejlepší, rozhodli jsme se, že pro vás budeme vozit lahodné sýry až z Nizozemska, ať si můžete pochutnat i vy. Přijďte si vybrat ten pravý druh k nám do okénka, nebo si vyberte z pohodlí domova a nechte si sýr dovézt Objednávat můžete s obědovým menu, či s rozvozem pizzy. Nizozemské sýry z Bio kravského a kozího mléka jsou unikátní vysokým obsahem tuku v sušině a jemnou smetanovou chutí. Všechny sýry jsou vegetariánské za použití mikrobiálních syřidel. Sýry mají rozdílnou dobu zrání, od 4 týdnů zrající mladé Goudy až po starou Goudu zrající 40 týdnů. Vyberte si pochoutku přesně podle svého gusta! Objednat si pochoutku The post Lahodné Bio sýry z Nizozemska appeared first on TILAK vegetariánská wellness restaurace.
Sýry se kdysi běžně připravovaly doma, dnes přibývá lidí, kteří si čas od času obohatí jídelníček vlastnoručním výrobkem. Zkusíte to také? Pro začátek si připravte jednoduchý čerstvý sýr, poté si troufněte na složitější.
projít na článekLilek čili baklažán je zelenina, z níž lze v kuchyni vykouzlit opravdu lahodné pokrmy. A zároveň i zdravé – je totiž cenným zdrojem vitamínů i minerálů, obsahuje málo kalorií, pomáhá snižovat cholesterol a je považován i za afrodisiakum.
projít na článekKdyž se řekne Nizozemí, tak si většina z nás představí tulipány, větrné mlýny a sýry. Jen málokdo ví, že zde najdeme pravý ráj milovnic kabelek. Nizozemí je totiž centrem módních designérů a bloggerů, kteří se věnují především kabelkám.
projít na článekNejeden milovník koly se již pokoušel vyrobit si doma stejně lahodné a osvěžující pití, jakým je právě Coca-Cola. Pokud i vy máte tendenci vyzkoušet si na vlastní kůži výrobu tohoto světově populárního nápoje , budete k tomu potřebovat následující ingre
projít na článekSrdečně zveme všechny naše stálé hosty, štamgasty a příznivce k oslavě 100. výročí vzniku hostince U Balona. 5.11.1911 se poprvé otevřely dveře tehdy "Dělnického domu". Oslava proběhla 5.11.2011 na venkovní terase, kde jste si vychutnali zabijačkové
projít na článek