Live NAPALM DEATH: Brněnské inferno

Turné s názvem „Campaign for Musical Destruction“ patří k zaběhnutým pojmům, kdy si grindcoroví veteráni NAPALM DEATH pozvou známější, ale i docela nové spolky. Velkým tahákem na seznamu kapel byli pro letošní ročník BIERMACHT, což jsou vlastně pohrobci c

projít na článek

Červnový Spark uvádí: první díl opusu o DEATH – Smrti čile vstříc

Nejnovější číslo tištěného Sparku vás zavede o 40 let nazpět, kdy se zformovaly americké legendy DEATH. Čtěte první díl z čtyřdílného seriálu o DEATH v rubrice Galerie titánů!

projít na článek

Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

Explosions in the Sky Greet Death

Album:  Those Who Tell the Truth Shall Die, Those Who Tell the Truth Shall Live Forever (2001) Styl: post rock Proč si tohle pustit Psal se rok 2001. Jednoho podzimního večera jsem usedl ke stolnímu komplu a místo vyhledávání porna jsem čmuchal po nový

projít na článek

MetalGate uvede na trh undergroundovou bibli. Kniha Choosing Death se věnuje historii death metalu a grindcoru

Po několikadílném rochnění se v historii black metalu otáčí pražské nakladatelství MetalGate pozornost k dalším extrémním metalovým subžánrům. Tentokrát dojde na death metal a grindcore, a to opravdu ve výživné formě.

projít na článek

Basinfire 2024: Všechny tváře death metalu

Death metalu není nikdy dost, a proto si ho ve všech možných podobách a formách budete moct letos užít i ve Spáleném Poříčí!

projít na článek