Luštěniny na sladko: ochutnejte cheesecake z Hrašky či cizrnovo-borůvkové muffiny

Luštěniny patří mezi hlavní zdroje bílkovin na veganské stravě. Kromě proteinů nám však přináší i pestrou paletu vitamínů, minerálních látek, vlákninu a zároveň obsahují jen malé množství tuku a proto jsou skvělou ... více Článek Luštěniny na sladko: ochutnejte cheesecake z Hrašky či cizrnovo-borůvkové muffiny se nejdříve objevil na Vegmania.cz.

projít na článek

Borůvkové smoothie s baobabem a raw mandlovým máslem (raw food)

Recept na osvěžující raw borůvkové smoothie s baobabem a raw mandlovým máslem. Raw food koktejl plný vitamínů a antioxidantů. Borůvky, tedy modré plody Brusnice borůvky, obsahují například antioxidanty, karotenoidy, vitamín C, vitamíny řady B a mají řadu

projít na článek

Domácí veganský živý jogurt s probiotiky podle Vitalvibe.cz (raw food)

Recept na domácí vegan raw jogurt obohacený o probiotika, která v našich střevech pečují o tzv. hodné bakterie. Tento recept na netradiční živý jogurt poskytli přátelé z Vitalvibe.cz. Jogurt je výborný jíst jen tak, na sladko, nebo na slano. Můžete ho smí

projít na článek

Ovocná snídaně nebo svačina s mákem (raw food)

Vitariánská svačina nebo snídaně. Přirozeně bezlepkový a rychlý raw food recept. Pokud milujete mletý mák připravený na sladko, určitě tuto variantu velmi rychlé sladké svačiny přivítáte. Navíc díky vysokému obsahu vápníku v máku tak doplníte tento velmi

projít na článek

Paříž - proč navštívit toto krásné město!

Paříž je město, které by nemělo chybět na vašem seznamu míst knávštěvě.Architektonické skvosty, jako Eiffelova věž aNotre-Dame, vás okouzlí svou historií anádherou.Vydejte se na procházku pobulvárech, objevujte skryté uličky azažijte jedinečnou atmosféru

projít na článek

Bezlepkové košíčky s krémem ze šmakouna

Porce: 6ks Ingredience: Korpus: 60g kukuřičné mouky 50g mletých slunečnicových semínek 40g kokosu 2 žloutky + bílek lžíce kokosového oleje lžíce medu Postup: 1) Smícháme mouku, rozemleté semáčky, kokos, olej, žloutky, bílek a med 2) vytvoříme těsto mě

projít na článek