Mám natrénováno. Snad to prodám v závodě

Petra Krejčová je součástí české výpravy, která v pátek ráno vyrazila na mistrovství Evropy v duatlonu. To se o víkendu koná v nizozemském Horstu. Jihočeská závodnice byla nominována místo nemocné Heleny Erbenové a přiznala, že když se o možnosti reprezentovat dozvěděla, s rozhodnutím neváhala ani minutu. Okamžitě kývla. Reprezentace je pro ni otázkou cti.

projít na článek

Prodám štěňata Jack Russel Terier

Prodám štěňata Jack Russel Terier nar. 2.2.2024, 7 štěňat, na prodej 6 pejsků, cena 5000 Kč. Psi jsou vychovávani v rodinném zázemí, budeme dohlížet, aby se psi dostali do dobrých rukou. Psi jsou bez dokladů.

projít na článek

Tomáš Svoboda opět zářil na světovém poli sprinttriatlonu.

Ve dvou víkendech dvě medaile. Nejdřív bronz v závodě na Mauriciu, teď stříbro na ATU Sharm El Seikh, závodě Afrického poháru a Pan Arabského šampionátu. Na vítězného Maďara Tarnaie chybělo Tomášovi Svobodovi v sobotu 2. dubna pouhých osm vteřin.

projít na článek

Frintová zazářila na Světovém poháru

Česká triatlonistka Vendula Frintová i v Turecku v závodě Světového poháru potvrdila, že letošní sezona ji zastihnula v dobré formě. Ve městě Alanya doběhla na druhá. V závodě mužů skončil nejlépe Přemysl Švarc na 13. místě.

projít na článek

Praga brala na Red Bullu bronz

Dvě tovární Pragovky se představily o uplynulém víkendu na Red Bull Ringu v rámci německé série DMV GTC. Aleš Jirásek získal třetí místo v prvním závodě. Venbsp;druhém ho však zastavila porucha převodovky. V hlavním hodinovém závodě dojela posádka Jirásek

projít na článek

Frintová zazářila ve Světovém poháru na Novém Zélandu

Česká triatlonistka Vendula Frintová byla hodně vidět v závodě Světového poháru ve městě New Plymouth na Novém Zélandu a nakonec obsadila třetí místo, když za vítězkou zaostala o sedm vteřin. Jan Čelůstka doběhl v závodě mužů na 21. místě.

projít na článek