Mouka je jedním z nejdůležitějších ingrediencí při pečení a vaření. Tradičně se používá pšeničná mouka, ale v poslední době se stále častěji setkáváme s alternativními moukami, jako je mandlová mouka. V tomto článku se podrobně podíváme na výhody a nevýhody obou typů mouky. Pšeničná mouka Pšeničná mouka je nejčastěji používaný typ mouky v pečení. Je vyrobena []
Vepřové s knedlíkem a zelím Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje v
projít na článekVepřové s knedlíkem a zelím Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje v
projít na článekJelení ragů s bramborovými špalíčky Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějš
projít na článekJelení ragů s bramborovými špalíčky Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějš
projít na článekVepřové na žampionech (2 porce) Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),
projít na článek