Mark Sherry se vrací do klubu Radost FX v rámci eventu Trancenation

Event Trancenation přiváží do Prahy jedno z nejzajímavějších jmen elektronické hudby. Tím není nikdo jiný než Mark Sherry, rodák z Glasgow, jenž je považován za nekorunovaného krále žánru tech-trance. Skotsko vždy dodávalo na elektronickou taneční scénu kvalitní DJs a producenty a není divu, že odtud pochází i mistr svého oboru Mark Sherry. Tento hvězdný DJ se dnes těší čím dál větší popularitě a je velmi uznávaný i pro své studiové schopnosti. Jeho neúprosná vášeň a úsilí jsou patrné jak v hudební produkci, tak i během živého vystupování. Jsou plná energie, nechybějí hutné bassy ani působivé melodie, je to dokonale vyvážená rovnováha mezi chytlavým trancem a temnějším klubovým technem. Mark Sherry je také hojně vyhledávaným a vychvalovaným masteringovým inženýrem, je tak zodpovědný za finální zvuk nemalé části elektronické scény. A jeho vlastní vydavatelství Outburst Records a Techburst Records patří mezi úplnou špičku techno-trance labelů, přičemž on sám je již považován za vůdčí ikonu tohoto žánru. Tento plavovlasý Skot je rozhodně DJ, který dokáže rozpoutat párty nevídaných rozměrů! Jeho vystoupení proběhne v sobotu 25.2.2023 v nejstarším pražském hudebním klubu Radost FX. Zde Mark v roce 2017 zahrál svůj fenomenální open-to-close set a nyní se po pěti letech vrací zpět na místo činu a opět to bude skvělá show, zde rozhodně nesmíte chybět! Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v síti Ticketportal.

projít na článek

Detektiv Pikachu se vrací!

Mluvící Pikachu se vrací v pokračování s názvem Detective Pikachu Returns, aby se svým parťákem Timem Goodmanem vyřešil Článek Detektiv Pikachu se vrací! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Vraťme se s INSANIÍ v live videoklipech na Flédu

INSANIA z kraje března tohoto roku rozjela pořádné koncertně-videoprojekční peklo ve svém domovském klubu Fléda. Teď se ke svému vystoupení vrací v šestici videí, která se postupně objevují na youtube kanálu kapely a vrátí vás tak zpět do jeho nepopsateln

projít na článek

Our stage v Rakousku

23. února se v rámci mezinárodního projektu Our stage odehrálo v Rakousku to avizované divadelní představení, ve kterém účinkují vedle kolegů z dalších čtyř zemí i naše Romana Gabčová, Anna Vodrážková a David Kudrna. Na místě zkoušeli tři dny, zítra se vr

projít na článek

MASTERS OF REALITY se vrací s první novou skladbou po 15 letech

Americká rocková kapela, která vydala své poslední album v roce 2009, se nyní vrací se vší slávou. Sdílí nový singl „Sugar“ a chystá turné po Evropě.

projít na článek

GRUESOME se vrací s novým singlem, aby opět poctili DEATH

Deathmetaloví klasici z Miami, ochraňující odkaz legendárních DEATH, se vrací s novým singlem „Frailty“ po dlouhých čtyřech letech ticha.

projít na článek