Martin Doubek zahájil sezonu evropské série NASCAR na podiu!

Skvělým výkonem se při zahájení sezony NASCAR Whelen Euro Series o uplynulém víkendu ve španělské Valencii uvedl jediný český zástupce ve startovním poli jezdců Martin Doubek. Za tým Hendriks Motorsport s vozem Ford Mustang nastupuje letos v obou třídách, tedy Elite 1 pro profesionální a poloprofesionální jezdce i Elite 2 pro juniorskou věkovou kategorii. V juniorech Doubek dojel v sobotním závodě na skvělé bronzové příčce a v neděli na pátém místě, což mu zajistilo v celkovém hodnocení průběžné třetí místo. Špatně si ale nevedl ani v elitní třídě, po prvních dvou závodech mu patří sedmé místo.

projít na článek

TÝM BUGGYRA ZM RACING ZAHÁJIL PREMIÉROVOU SEZÓNU EURO NASCAR

Stalo se tak testováním na okruhu v Mostě, v hlavní roli pilotek speciálů Nascar se představily sestry Aliyyah a Yasmeen Kolocovy, přičemž první závod se uskuteční v první polovině května ve Španělsku.

projít na článek

Fotostory: Czech Truck Prix and NASCAR v Mostě

Tradičně na konci srpna zavítal do Mostu evropský šampionát tahačů. Spolu s ním i evropská serie Nascar. Ambasadorem víkendu byl vítěz letošního Dakaru Martin Macík.

projít na článek

EuroNascar: Doubek ze zlomenou rukou dojel sedmý!

Evropský šampionát Nascar Whelen Euro Series 2018 hostil 9. - 10. června známý anglický okruh Brands Hatch, kde se jako jediný český zástupce objevil litomyšlský rodák třiadvacetiletý - Martin Doubek (Chevrolet SS). Martin se na tento závod hodně těšil, n

projít na článek

Martina Doubka čeká v Mostě klíčový závod

Martin Doubek, současný lídr šampionátu NASCAR Whelen Euro Series ve třídě EuroNASCAR 2, se tento víkend postaví na start domácího závodu v Mostě v rámci 32. ročníku Czech Truck Prix (30/08-1/09).

projít na článek

NASCAR přilákal na mosteckou premiéru tisíce fanoušků

Premiera evropské série americké kultovní americké motoristické sportovní události NASCAR přilákala na mostecký závodní okruh desetitisíce fanoušků. Souboje pětilitrových osmiválcových speciálů vyvrcholily v sobotu a v neděli závodem o body do průběžného

projít na článek