Masaryk Racing days v Brně 2015

Okruhový pohár Eset V4 Cup, formulový Remus pokal, nebo FIA zone Central Europe, tak to vše viděli diváci na automotodromu v Brně při tomto víkendu. A nejen to, k vidění bylo HAIGO pro historické speciály, VW Cupu vybavený automatickou převodovkou, Porsche GT3 Cup Central Europe, nebo nová Škoda Octavia Cup, který se znovu vydá hledat ztracenou slávou tohoto úžasného seriálu v roce 2016.

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

projít na článek

Masaryk Racing Days s proudy vody vyhrál v BOSS GP Gerstl

Podzimní cena Brna, nebo-li Masaryk Racing Days v Brně o víkendu okořenily rychlé formule BOSS GP, včetně Benettonu B197 Judd V10 F1, ovšem vítězství si odváží Rakušan Ingo Gerstl s monopostem GP2. Velmi pěkně obsazené závody předvedl Esest V4 Cup s MMČR

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně se chystá na překonání rekordu

Nejen opravdu nezvykle nabité startovní listiny republikových závodů MMČR na okruzích nabídne divákům Masaryk Racing Days. Do moravské metropole míří nadupané vozy série BOSS GP, kde mimo jiné startuje Marijn Van Kalmthout z Nizozemí na Benetton B197 F1 J

projít na článek

SCC a Remus Cup se v Brně neztratily

Rychlé prototypy Sports Car Challenge, které se letos již podruhé objevily v ČR a rakouský pohár formulových monopostů Remus Cup se na Masaryk Racing Days v Brně rozhodně neztratily.

projít na článek

SCC v Brně zavzpomínal na staré časy Wolfgang Payr

V Brně se konal další letošní závod sezóny Sports Car Challenge a z vítězství se radoval Peter Kormann a Wolfi Payr na prototypech PRC. Při Masaryk Racing Days startovali společně s MMČR a P9 Challenge.

projít na článek