Lilek neboli baklažán si fantasticky rozumí s česnekem a bylinkami, jako je oregano, petržel a koriandr. Podlouhlé plody v barvě černofialové, bílé nebo sytě fialové mají neutrální chuť a konzistenci jako houba. A stejně dobře do sebe nasávají jiné chutě, takže je můžete proměnit v lahůdku přesně podle svého vkusu. Inspirujte se mým receptem:
Masová výroba způsobila, že spíše než na kvalitu se dbá na kvantitu vyráběného oblečení. Trička skoro až průsvitná nebo plná žmolků, která po pár vypráních naprosto mění své vlastnosti a tvar. Kdo z nás si přeje, aby naše milované tričko skončilo po pár v
projít na článekKari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kur
projít na článekOči mě pálí a slzy brání ve výhledu. Když kouř vyvětrá stropním otvorem, pokračuje další část očisty. Z kravského rohu, který každá žena dostává při změně účesu z dívky na dospělou ženu, nabírá směs másla, okrové hlinky a vonných bylin. Nedokážu určit, j
Staří Řekové věřili, že nadměrná konzumace baklažánu (lilku) připraví člověka o rozum. Proto jej zvali jablkem bláznů. Pak se ale přišlo na to, že když se nejí syrový, ale tepelně upravený, je vše v pořádku. Teplem se totiž zbaví nejen hořkosti dužniny, a
projít na článekMít na zahradě hustý, sytě zelený a svěží trávník není snadné. Poradíme, jak se liší a podle čeho vybírat okrasné travní směsi. The post Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs? first appeared on Odzkoušeno.cz.
projít na článek