ME v trucktrialu 2013 startuje. Zavítá i do Česka - do Drnovic

Zatímco tuzemský šampionát v trucktrialu odstartoval již v závěru dubna ve středočeských Milovicích, evropský startuje o právě nadcházejícím víkendu. Účastníci budou bojovat v náročných terénech ve Francii v tradiční lokalitě u Montalieu-Vercieu. Z českého hlediska stojí za zmínku, že jeden z šesti evropských závodů zavítá letos do Drnovic na Boskovicku.

projít na článek

Kdo bude lvem FIA ETRC 2013?

Rok se s rokem opět sešel a na svět přišla startovní listina FIA European Truck Racing Championship 2013 a obhájce titulu Němec Jochen Hahn se již teď těší na první závody do italského Misana, který vystřídá loňského premianta z Istanbulu. Sezóna startuje

projít na článek

InstaForex Loprais Team se loučil!

Končí skoro roční etapa příprav na nejtěžší soutěž světa DAKAR 2013. Opět jej hostí Jižní Amerika a startuje se až 5. ledna 2013 v hlavním městě Peru. Poprvé tak bude dakarská rally startovat v nejsušším městě světa v Limě.

projít na článek

Český pohár v aquatlonu startuje v Českých Budějovicích

V neděli 10. března startuje Český pohár v Aquatlonu. Seriál, který pořádá Česká triatlonová asociace. Prvním závodem v kombinaci plavání a běhu se uskuteční v Českých Budějovicích.

projít na článek

Třetí závod McRai Cupu se koná v neděli 12. května

V neděli 12. května startuje v 8.00 na koupališti v Kamenné duatlonový závod, který je součástí Krajského poháru v triatlonu Vysočina 2013 (mistrovství kraje v duatlonu) a třebíčského vytrvalostního poháru McRAI Cup 2013.

projít na článek

Jihlava 2016 - Mistrovství ČR a Německa v TruckTrialu

Šestý závod sezóny 2016 se opět koná na tankodromu Pístov u Jihlavy, ve dnech 24. a 25. 9 2016.

projít na článek