Mgr. Alena Krásová (Duchačová)

absolvent bakalářského programu na FTVS UK, obor fyzioterapie absolvent magisterského programu na FTVS UK, obor fyzioterapie 2013                    Cvičení pro zdraví předškolní děti Zajíc, Apla Praha 2015                    Osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu 2009 -2016        Fyzioterapeut, ambulantní zařízení Rehabilitace Hofman 2016                    Fyzioterapeut, ambulantní zařízeni Rehabilitace Tylova pasáž 2016 Pokračování textu Mgr. Alena Krásová (Duchačová)

projít na článek

Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie

Alena Bányaiová napsala článek Návrh nového stavebního zákona experiment pro vzduchoprázdno do Bulletinu Advokacie 7-8/2020. Bulletin advokacie 7-8_2020 The post Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie appeared first on bvlaw.cz.

projít na článek

Alena Bányaiová se vyjadřuje k navrhované rekodifikaci stavebního práva

Alena Bányaiová se vyjadřuje k navrhované rekodifikaci stavebního práva https://advokatnidenik.cz/2020/05/27/navrh-noveho-stavebniho-zakona-experiment-pro-vzduchoprazdno/ Máte-li jakékoliv dotazy k tomuto tématu či ke stavebnímu řízení jako takovému, rádi

projít na článek

Alena Symerská je mistryní ČR v běhu na 400m!

Poslední červencový víkend se na Kladně konalo Mistrovstvi České republiky mužů a žen v atletice.  Barvy  našeho atletického klubu na něm hájila sprinterka a  čtvrtkařka Alena Symerská a byla dokonce i žhavou nadějí na příčky nejvyšší.

projít na článek

Alena Symerská opět posunula hranici osobního a klubového rekordu na 400m

První červencový den se na Městském stadionu v Ostravě uskutečnilo 2.kolo atletické extraligy družstev. Opět si na něm vedla výborně naše momentálně nejlepší klubová atletka, Alena Symerská .

projít na článek

A další překonané klubové rekordy - jak jinak, Alena Symerská. Dařilo se i Filipu Klvaňovi

Alena Symerská pokračuje v překonávání osobních a zároveň i klubových rekordů jako na běžícím pásu... Na přeborech olomouckého kraje opět vylepšila svá letošní maxima na 150 a 300m. Úspěšný byl i zkušený matador Filip Klvaňa.

projít na článek