Milan Kocourek zaběhl na Evropském poháru v Oslu vynikající desítku na dráze!

Naši vytrvalci Milan Kocourek a Jan Kreisinger se v sobotu zúčastnili v norském Oslu Evropského poháru v běhu reprezentačních družstev na 10000m. Účast si vybojovali spolu s Jiřím Homoláčem před třemi týdny na domácím šampionátu v Bílině.  Hlavně Milanovi se závod velmi vydařil.

projít na článek

Milan Kocourek zaběhl na Evropském poháru nejrychlejší desítku na dráze od roku 1998

Milan Kocourek se nemohl zúčastnit 1. kola Extraligy a to proto, že reprezentoval ČR na Evropském poháru v běhu na 10000m, který se konal v Baskické metropoli Bilbao . Milan se chtěl na 16. ročníku tohoto dráhového běžeckého poháru zároveň pokusit o splně

projít na článek

Kocourek zaznamenal na ME v krosu nejlepší výsledek za poslední dvě dekády, Bajza doběhl v osmé desítce

Výborného výsledku dosáhl na nedělním Mistrovství Evropy v krosu , které se konalo ve slovinském Velenje, náš Milan Kocourek . V nabité konkurenci obsadil výborné 18. místo s pouhým 5 vteřinovým odstupem na první desítku. Jakub Bajza obsadil v kategorii d

projít na článek

MISTROVSTVÍ SVĚTA V KROSU - Milan Kocourek doběhl na 53. místě

V neděli 24. prosince se v polském Bydgosczi uskutečnilo Mistrovství světa v krosu . V kategorii mužů reprezentoval Českou republiku Milan Kocourek , v současnosti náš nejlepší běžec - loňský šestinásbný mistr ČR.

projít na článek

Milan Kocourek reprezentoval Evropu na krosovém trojutkání !

Milan Kocourek si svým výkonem na nedávném Mistrovství Evropy v krosu zajistitl nominaci do družstva Evropy, které se zúčastnilo zajímavého krosového trojutkání Velká Británie - Evropa - USA , které se uskutečnilo 5. ledna ve skotském Edinburghu.

projít na článek