Co je to Miso? Miso je tradiční japonská kořenící pasta vyráběná již od 6. století nl. fermentací (kvašením) základní suroviny sóji (samotné nebo dle druhu misa), mořské soli a houby Aspergillus oryzae (Koji). Jedná se o 100% přírodní produkt.
Polévka miso, tuňák, soba nudle, tofu (4 porce) Miso polévka patří k základům japonské kuchyně. Podává se jak k snídani, tak jako součást oběda či večeře; má podpořit chuť k jídlu a zlepšit trávení díky enzymům obsaženým ve fermentované sójové pastě m
projít na článekPředstavujeme ruční japonské pily. Při jejich používání maximalizujete sílu řezu oproti klasickým ručním pilám. Japonské pily SILKY patří mezi špičku v této oblasti a jsou vhodné pro řezání suchého i mokrého dřeva.
projít na článekNa letošním ročníku Japonských dnů v Ostravě krom nabitého programu, japonských hvězd a zkušených přednášejících nebudou chybět ani prodejci s nabídkou různých věcí s japonskou tématikou. Jedním z nováčků na festivalu CZEPAN. CZEPAN je internetový obchod
projít na článekAktuální jídelní lístek, rozvoz obědů zůstává zachován.Rádi Vám oběd přivezeme, objednávejte na tel.: +420 775 121 052. Provozní doba restaurace v červenci & srpnu: pondělíúterýstředačtvrtekpáteksobotaneděle 11 23 hod (kuchyně do 20 hod)
projít na článek„Jako kuchaře mě asi nejvíc oslovuje fusion evropské a asijské kuchyně. Baví mě kombinovat tuzemské sezonní potraviny s exotickými ingrediencemi a recepturami. Vzniká napětí, zdánlivý kontrast, který se ale na talíři přehoupne do harmonického celku, což s
projít na článek