Mistrovství ČR na Lipně

O prodlouženém víkendu 4.–6. 7. se v Černé Pošumaví konalo mistrovství České republiky dvouposádkové třídy Fireball a juniorské třídy Cadet. Třídy Létající Holanďan a 29er odjeli Český pohár.

projít na článek

Létající skify na Lipně

Na Lipně skončilo juniorské mistrovství Evropy v olympijských lodních třídách 49er (mužský skif) a 49er FX (ženský skif), kterého se zúčastnilo 102 jachtařů z 18 států.

projít na článek

Olympionici Švarc s Vodičkovou kralovali na Lipně a jsou mistry

Start tří olympioniků a nádherné počasí znamenaly obrovské lákadlo pro účast v mistrovství republiky ve sprint triatlonu, které bylo zároveň pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu. Jeho vítězi se na Lipně stali Radka Vodičková a Přemysl Švarc.

projít na článek

Na Lipně se v neděli bude bojovat o tituly mistrů republiky

V neděli 19. srpna se na Lipně v jižních Čechách koná mistrovství republiky ve sprint triatlonu. Závod je také pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu a na startu nebude chybět ani kvarteto českých olympioniků Jan Čelůstka, Přemysl Švarc, Radka

projít na článek

Jachtařské olympijské naděje na Lipně

Mistrovství České republiky ve třídách Laser Radial, 29er a 420 se jelo od 28. do 30. srpna na Lipně v Černé v Pošumaví.Pro dvouposádkový juniorský skif 29er se závod počítal do série Eurocupu, a tak jsme na startu viděli 27 posádek ze šesti zemí. Závodil

projít na článek

Maier a Václavík vyhráli mistrovství střední Evropy třídy Star

Majestátní lodní třída Star se po 22 letech vrátila na Lipno. Týden před mezinárodním závodem – Mistrovstvím 17. distriktu – se o prodlouženém víkendu 11.–13. června odjelo na Lipně Mistrovství České republiky.

projít na článek