Létající skify na Lipně

Na Lipně skončilo juniorské mistrovství Evropy v olympijských lodních třídách 49er (mužský skif) a 49er FX (ženský skif), kterého se zúčastnilo 102 jachtařů z 18 států.

projít na článek

Mistrovství České republiky v jachtingu tříd RS – Crown Cup 2020

Od 20. do 24. 8. bylo na Lipně v Černé v Pošumaví rušno. Mistrovství České republiky zde odjely lodní třídy RS Feva pro mládež, dvouposádková RS500 a skify RS700. Třída RS Aero jela závod Českého poháru.

projít na článek

Mistrovství ČR na Lipně

O prodlouženém víkendu 4.–6. 7. se v Černé Pošumaví konalo mistrovství České republiky dvouposádkové třídy Fireball a juniorské třídy Cadet. Třídy Létající Holanďan a 29er odjeli Český pohár.

projít na článek

Konec třídy RS:X a velké „létající“ plány

Karel Lavický se rozloučil s prknem třídy RS:X. Na příští olympiádě tuto třídu vystřídá moderní létající iQFoil.Rozhovor s Karlem Lavickým v článku.

projít na článek

Olympionici Švarc s Vodičkovou kralovali na Lipně a jsou mistry

Start tří olympioniků a nádherné počasí znamenaly obrovské lákadlo pro účast v mistrovství republiky ve sprint triatlonu, které bylo zároveň pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu. Jeho vítězi se na Lipně stali Radka Vodičková a Přemysl Švarc.

projít na článek

MASTERLAN NA STUPNÍCH VÍTĚZŮ

Jelikož byla po 12 letech zrušena profesionální Extreme Sailing Series, rozhodl se náš tým MASTERLAN pro domácí přípravu a vyladění lodí pro nadcházející regaty. Po tréninku v Černé v Pošumaví vstoupila posádka David Křížek a Martin Krsička do závodu Lip

projít na článek