Konec třídy RS:X a velké „létající“ plány

Karel Lavický se rozloučil s prknem třídy RS:X. Na příští olympiádě tuto třídu vystřídá moderní létající iQFoil.Rozhovor s Karlem Lavickým v článku.

projít na článek

Mistrovství ČR na Lipně

O prodlouženém víkendu 4.–6. 7. se v Černé Pošumaví konalo mistrovství České republiky dvouposádkové třídy Fireball a juniorské třídy Cadet. Třídy Létající Holanďan a 29er odjeli Český pohár.

projít na článek

Smolné Thajsko Jakuba Kornfeila

Závod třídy Moto3 Velké ceny Thajska byl jedno velké překvapení. Náš Jakub Kornfeil za to od samotného začátku pořádně vzal a stoupal závodním polem. Až do posledních metrů závodu byl dokonce v boji o stupně vítězů.

projít na článek

Ondřej Teplý předvedl na ME třídy Finn skvělý závěr

Ondřej Teplý skončil stejně jako loni dvanáctý na evropském šampionátu olympijské třídy Finn. K pěknému výsledku mu pomohl především vydařený poslední den závodu. Zlato v portugalské Vilamouře (12.–16. 4.) obhájil Maďar Zsombor Berecz, stříbro získal oly

projít na článek

Sen o olympiádě se jachtařům třídy ILCA (Laser) rozplynul

Sen o olympiádě v Tokiu pro české závodníky třídy ILCA 7 (Laser) a závodnice třídy ILCA 6 (Laser Radial) se rozplynul. V sobotu 24. 4. 2021 skončila v Portugalsku kvalifikační regata.

projít na článek

13. ročník soutěžní přehlídky Mládí a Bohuslav Martinů

Ve dnech 25.-27. dubna 2023 se konal 13. ročník soutěžní přehlídky Mládí a Bohuslav Martinů. Naši studenti si vedli skvěle. Zlaté pásmo: Petr Koudelka – violoncello, posluchač 3. ročníku ze třídy prof. Kamila Žvaka Marie Kořenková – klavír, posluchačka

projít na článek