Mistrovství ČR v krosu - Vojta Král čtvrtý, Tomáš Navrátil osmnáctý

Na mistrovství ČR v krosu, které se konalo v sobotu 25.11. v Dlouhoňovicích, dosáhl výborného výsledku náš Vojtěch Král . Vytrvaleckou 10 km trať zdolal v čase 33:55 min . a skončil těsně za stupni vítězů, na 4. místě.

projít na článek

Tomáš Navrátil byl 12. na MČR v krosu

V sobotu 27.11. se ve Valašském Meziříčí uskutečnilo Mistrovství České republiky v krosu mužů, žen a juniorů. Těší nás, že náš běžec-vytrvalec Tomáš Navrátil v hlavním závodu mužů obsadil pěkné 12. místo, když zasněženou i rozbahněnou trať o délce 10 kilo

projít na článek

MČR v půlmaratónu - Tomáš Navrátil vybojoval cené 5.místo!

V sobotu 15.4.. se běželo v Pardubicích Mistrovství České republiky v půlmaratónu mužů a žen. Nás běžec Tomáš Navrátil v něm obsadil pěkné a cenné 5 .místo v čase 1:10:36 hod.!

projít na článek

MČR V MARATONU - Tomáš Navrátil při své premiéře obsadil pěkné 10. místo

Náš vytrvalec Tomáš Navrátil vybojoval na Mistrovství České republiky v Praze, při své premiéře na maratónské trati pěkné 10. místo a časem 2:29:28 hod . si vytvořil hodnotný osobní rekord. Gratulujeme!

projít na článek

Vojtěch Král vybojoval na Mistrovství ČR v krosu bronzovou medaili !

Vojtěch Král dal v sobotu vzpomenout na léta nedávná, kdy naši kluboví běžci kralovali mezi českými krosaři a z mistrovských šampionátů vozili pravidělně min. 2-3 medaile....

projít na článek

Mistrovství ČR v silničním běhu (Běchovice) - Tomáš Navrátil šestý, Tomáš Blaha dvacátý

Mistrovství ČR v silničním běhu na 10 km se již tradičně konalo v rámci nejstaršího silničního závodu v Evropě již 121. ročníku Běchovice-Praha. Na startu se sešlo ve všech kategoriích 2642 běžců a běžkyň.

projít na článek