MotoSurf WorldCup 2018 ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Úvodní podnik sezóny na Brněnské přehradě ovládl v pánské kategorii právě Záhorský. V kvalifikaci měl smůlu, když jej přibrzdila technická závada. V závodech však jel bezchybně a triumfoval v obou finálových jízdách. Mezi ženami to bylo napínavé hlavně v souboji mezi Martinou Bravencovou a Anetou Šacherovou. Nakonec to ale byla loňská vítězka Bravencová, která se mohla radovat z prvenství v úvodním závodě. Ve finálových jízdách to bylo těsné, ale Martina dokázala ovládnout obě finále, a tak jí zaslouženě patří první místo. Poutavou fotoreportáž z akce připravila fotografka Kateřina Pavlíčková, to prostě musíte vidět!

projít na článek

MOTOSURF WORLDCUP MIŘÍ DO JEDOVNIC

MotoSurf WorldCup – světový pohár v motorovém surfování vznikl v České republice v roce 2013. Od té doby se rozmohl do všech koutů světa a stala se z něj globálně známá sportovní disciplína. Závodní série vystupuje pod hlavičkou Mezinárodní federace vodní

projít na článek

Brněnský Půlmaraton objektivem Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž z Brněnského Půlmaratonu a Brněnské desítky od Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

Velká cena Brna v drezuře ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž se vrací k 20. ročníku Světového poháru v drezuře o Velkou cenu Brna. Moravská metropole od 15. do 17. června 2018 hostila účastníky ze 16 zemí, do soutěží zasáhlo rekordních 120 koní.

projít na článek

Koňské pólo v Březině ve fotografiích

V Česku trochu exotická akce. Mezinárodní turnaj v koňském pólu se konal na farmě NOE v Březině u Křtin na brněnsku. Neobvyklou podívanou vám přiblíží fotografie Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

ME v baseballu ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Evropský šampionát hráčů do 23 let v baseballu je za námi. Česká reprezentace podlehla až po velkém boji Holanďanům a získali tak stříbrné medaile. Semifinálové a finálové zápasy sledovala fotorgafka Kateřina Pavlíčková a připravila několik skvělých fotor

projít na článek