Moudrá kniha povídá

Moudrá kniha povídá něco o lidských příbězích, o cestách duší, o naději napříč časem….a jak je každý nakonec spasen…. Je to kniha sezení mých klientů, kteří si ke mně našli cestu a společně cestujeme do krajin nevědomí vědomí sebe. Šuplík už je na to malý, tak má teď každý svou složku dotazník, který posílám před sezením a je to ten první krok na cestě k sobě a začátek naší cesty a sepsané každé sezení, ke kterému se můžeme vracet a navázat dál. Sezení také nahrávám pro vaši další práci, pokud je potřeba.Fascinuje mi ta rozmanitost, barevnost osudů a cest….vaše jedinečnost. I když může být hodně záměrů k sezení shodných, to kam nás to nakonec vede je často velmi odlišné. Co řešíme Někdo potřebuje obejmout a dosytit v náručí sám sebe v momentech svého dětství, někdo se potřebuje vykřičet a vydupat, dostat z těla dlouho zadržovaný vztek, někdo navštíví své minulé inkarnace, aby pochopil zdroj bolesti, jak fyzické, tak psychické, aby pochopil své vztahy a vůbec nejde o to, čím vším jsme byli v minulých životech, to se možná líbí našemu egu…ale jde o to, co s tou zkušeností, obrazem, emocí uděláme dál…jak nám může být prospěšná v našem každodenním konání tady a teď. Základ je uvolnění Pokud jsme naprosto uvolnění s otevřenou myslí, můžeme nahlédnout dál za kulisy této reality i minulých životů a dostáváme se do rovin, kde se můžeme potkat s našimi průvodci, moudrostí vyššího já a dostat odpovědi na naše otázky z této perspektivy. Často zde dochází ke spontánnímu léčení cítíme energii, světlo, vibrace v těle…a tady s vámi pláču, nebo se směju dojetím, že tomuhle mohu být nápomocna. A jsem vděčná, že s vámi mohu cestovat a poznávat krajiny duše. Děkuji vám všem, že se můžeme společně posouvat, rozkvétat a vonět…tak jako ten šeřík na fotce, každý kvítek sám za sebe a přesto všechny propojené v jeden velký květ keř svět Článek Moudrá kniha povídá se nejdříve objevil na Život v těle.

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek

kniha: ZACHRAŇTE SVÉ STŘEVO i játra, žlučník a pankreas (Igor Bukovský)

Úžasná kniha (jako i jiné od pana doktora), informace podané pro laika naprosto srozumitelně, informace, jaké vám žádný lékař v ordinaci neřekne. Velmi obohacující čtení o vaší trávicí  soustavě. 

projít na článek

Kniha: VAŠE NOVÁ REALITA

Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality. Díky knize pochopíte zákon předpokladu, naučíte se, jak se přemístit do preferované paralelní reality.

projít na článek

Perly aneb životní moudra mých zákazníků

Při stříhání se semele se zákazníky každé téma, pár opravdových perel jsem tu vybrala, snad vás rozesmějí a třeba nějaké to moudro i pomůže. Děkuji všem, co se zde poznají a doufám, že se nebudou zlobit, ale ono to prostě musí do světa.........

projít na článek