Na Zelený čtvrtek - 1.dubna - s Alicí Holubovou opět v pražské Balbínce

Zveme Vás na zelený jarní koncert do pražské Balbínovy poetické hospůdky ! Hrajeme zde totiž na Zelený čtvrtek 1. dubna jako obvykle od 20.00 a v plné sestavě. K poslechu si můžete objednat veltlínské zelené nebo rovnou zelenou. A ovšem také cokoliv jiného dobrého, co nabízí Balbínův sklep i kuchyňka. Také zde budou k mání různá naše alba včetně zelené Noci ozvěn za jednotnou cenu 200 Kč (= dvě zelené bankovky). Na Zelený čtvrtek sice připadá Apríl, ale této zprávě můžete v klidu věřit. Těšíme se na Vás !

projít na článek

Tříkrálové Majerovky v Balbínce

Na Tři krále jsme tu stále! Právě na Tři krále, tedy ve čtvrtek 6. ledna, začínáme nový koncertní rok v pražské Balbínově poetické hospůdce . V plném počtu, tedy i s Alicí Holubovou. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Ve čtvrtek 2. května v Praze v Balbínce

Ve čtvrtek 2. května budeme hrát opět v pražské Balbínce, koncert začne v obvyklých 20:00. Obměňujeme repertoár, nově uslyšíte třeba songy Ocún, Sněžný páv, Narvik nebo Sudičkou, krom toho máme i novinku. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

První koncert po zdravotní přestávce bude 11.11. v pražské Balbínce

Ve čtvrtek 11.listopadu nás po delší době opět můžete potkat v pražské Balbínově poetické hospůdce . V plném počtu začínáme ve 20:00. Těšíme se na Vás !

projít na článek

V sobotu 9.11. máme podzimní koncert v pražské Balbínce

V sobotu 9. listopadu budeme hrát v pražské Balbínce. Koncert, tentokrát laděný podzimně a zádumčivě pojatý s tichým cajonem místo obvyklé bicí soupravy, začne v obvyklých 20:00. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Ve čtvrtek 4.10. v pražském Kaštanu

První koncert podzimní sezóny je tady, těšíme se na Vás ve čtvrtek 4.10. v pražském klubu Kaštan ! Koncert začíná jako obvykle ve 20:00 , do Kaštanu se dostanete tramvají 22 nebo 25, zastávka U Kaštanu . Majerovky budou v plné sestavě, tedy i s Alicí Hol

projít na článek