Tříkrálové Majerovky v Balbínce

Na Tři krále jsme tu stále! Právě na Tři krále, tedy ve čtvrtek 6. ledna, začínáme nový koncertní rok v pražské Balbínově poetické hospůdce . V plném počtu, tedy i s Alicí Holubovou. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Trochu stonáme - v úterý 22.3. uslyšíte v Balbínce místo Majerovek pouze Majerovku Petra Linharta, zato však s kapelou 29 Saiten

Omlouváme se , ale v úterý 22.3. neuslyšíte v pražské Balbínce původně anoncované Majerovky, ale pouze Majerovku Petra Linharta a kapelu 29 Saiten s repertoárem ze sólových alb Sudéta a Autobus do Podbořan. Příčinou je onemocnění saxofonisty Vítka Kahleho

projít na článek

Nenechte si ujít novou psychedelickou fotogalerii!

http://www.majerovky.cz/fotoalbum/majerovky-dnes/berounsky-medved-vol.-2/

projít na článek

Fotogalerie z jarního koncertu v Balbínce

Několik fotografií z objektivu Martina Myslivce z Majerova vítání jara v Balbínce (všimněte si zelených triček některých hudebníků) si můžete prohlédnout zde .

projít na článek

V pátek 6. září zahajujeme v Praze v Balbínce

V pátek 6. září zahájíme pražskou sezónu koncertem v  Balbínce, začínáme v obvyklých 20:00.  Obsazení kompletní. Rezervace na  www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!  

projít na článek

V sobotu 29. ledna stráví Majerovky Noc v Oborohu!

Noc v Oborohu. Tak se jmenuje koncert, na kterém oslaví kapela Oboroh své 22. narozeniny. Přizvukovat bude Dáša Voňková a také plnopočetné Majerovky. To vše v Kostelci nad Orlicí, v klubu Rabštejn na Palackého náměstí od 20:00.  

projít na článek