Nákupy

V okolí hotelu Savoy se nachází mnoho restaurací, kaváren, hospůdek a velké nákupní Centrum IGY. OC IGY 400m od hotelu, 130 obchodů, multikino, restaurace, kavárny, 700 parkovacích míst Náměstí Přemysla Otakara II. 700 m od hotelu, Tesco Expres, obchody se suvenýry, kavárny, restaurace, Lannova třída 1.2 km od hotelu, obchody, restaurace, cesta k vlakovému a autobusovému nádraží (Mercury) OC Mercury (autobusové nádraží) 1.8 km, dopravní uzel, obchody, rychlé občerstvení, parkoviště The post Nákupy first appeared on Hotel Savoy.

projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Za nákupy perník zdarma

Přijeďte na velikonoční nákupy do Trefy. Jako bonus obdržíte při nákupu nad 400 Kč perník zdarma. Akce s perníkem platí od 3.4.-4.4.2015.

projít na článek

Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Odměňujeme vaše předvánoční nákupy!

Neskřehotáme, citově nevydíráme a nestrašíme celé týdny černými pátky. Jsme EGLO, zákazníkům přinášíme The post Odměňujeme vaše předvánoční nákupy! first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Video: Proč většina zákaznických klubů nefunguje a jen užírá zisk (a co udělat, aby ten váš fungoval)

Říkáte si, že když začnete zákazníky odměňovat za nákupy, že vám to zvýší prodej? (Protože se budou vracet?) Toto video vysvětluje, proč to většinou končí ztrátou peněz a co udělat, aby odměny zákazníkům skutečně prodej zvýšily… Říkáte si, že když začne

projít na článek