Nákupy na Mauriciu

Každý, kdo vyráží někam do zahraničí, by si určitě rád dovezl něco na památku. Určitě tedy nevynecháte tu možnost, si projít všelijaké obchůdky nebo tržiště. Pokud se ptáte, co byste si mohli domů přivézt z takového Mauriciu, pak odpověď na vaši otázku najdete v dnešním článku. Kam byste vlastně měli vůbec vyrazit? Také se dnes dozvíte. Stačí jen číst dále. Snad každý krámek nebo obchůdek na Mauriciu má něco, co souvisí se symbolem Mauricia. Podobiznu Doda můžete vidět hlavně na tričkách, výšivkách nebo obrázkách. Je prostě všude. I pro milovníky outletových obchodů tady něco je. Můžete totiž navštívit nejen outletové obchody, ale také factory shopy nebo obchody se značkovým oblečením. Například nejlepšími městy pro nakupování je Floreal nebo Curepipe. Obchody s levným zbožím jsou ale po celém ostrově, takže se nemusíte bát, že byste si něco malého domů neodvezli. Bylo by ale lepší se dopředu připravit na obchodní asistentky, které vám budou neustále něco nabízet. Někdy to bývá opravdu až otravné. Pokud se vám líbí výrobky dělané ze skla, pak určitě neváhejte si na památku koupit nějaké výrobky od zdejších umělců. Hezké jsou ale i náhrdelníky nebo náramky, které můžete zakoupit svým blízkým. Na své si dokonce přijdou i milovníci čajů. Čaje tady seženete s nejrůznějšími příchutěmi a některé z nich jsou opravdu velmi chutné. Dobře můžete nakoupit i na tržišti v Port Louis. Koupit zde je možné ovoce, zeleninu, bylinky a také i suvenýry. Pokud navíc budete smlouvat, pak je možné si výrobky odnést až s 30% slevou. Jestliže tedy budete ve smlouvání úspěšní. Je důležité, abyste si zapamatovali, že si máte dávat pozor při nákupu mušlí, korálů nebo různých výrobků, které se dělají z želvích krunýřů. Vzhledem k tomu, že prodávání takových suvenýrů je zakázáno, je možné, že vám je při odjezdu zabaví. Proto tyto suvenýry ani nekupujte. Jestliže se tedy rozhodnete někdy na Mauricius vydat, pak byste si určitě na památku měli alespoň něco malého koupit. Článek Nákupy na Mauriciu se nejdříve objevil na Kaego.

  • Web: Kaego
  • Aktualizace: 31.3.2024
projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Navštivte dovolenkový ráj ostrov Mauricius

Prosluněné liduprázdné pláže pokryté jemným bílým pískem, průzračné tyrkysově zbarvené moře, palmy, nádherná příroda, zkrátka exotická dovolená, přesně jak má být – to vše, a ještě mnohem více vám nabídne exotický a luxusní Mauricius. Díky příznivým klima

projít na článek

Tomáš Svoboda opět zářil na světovém poli sprinttriatlonu.

Ve dvou víkendech dvě medaile. Nejdřív bronz v závodě na Mauriciu, teď stříbro na ATU Sharm El Seikh, závodě Afrického poháru a Pan Arabského šampionátu. Na vítězného Maďara Tarnaie chybělo Tomášovi Svobodovi v sobotu 2. dubna pouhých osm vteřin.

projít na článek

Za nákupy perník zdarma

Přijeďte na velikonoční nákupy do Trefy. Jako bonus obdržíte při nákupu nad 400 Kč perník zdarma. Akce s perníkem platí od 3.4.-4.4.2015.

projít na článek

Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek