Nákupy v Německu

Hodně z nás jezdí na nákupy k sousedům. Proč tomu tak je? Faktorů, které k tomu lidi vedou je více. Hlavním a důležitým faktorem je kvalita, jelikož není jenom pověst, že jsou zde mnohem kvalitnější potraviny, stejně jako v Rakousku. Podívejte se na složení totožných výrobků, které se prodávají tady a v Německu. Často je složení mnohem kvalitnější a je tam méně přidaných různých chemických látek. Proto je velká obliba jezdit nakupovat do Německa i potraviny. Dalším rozhodujícím faktorem je cena. Cena vzhledem ke kvalitě je více než příznivá. Často totožný výrobek je mnohem kvalitnější a levnější. Neplatí to samozřejmě pouze o potravinách. Mnoho lidí říká, že to platí i o dalším zboží a také o textilu. Co si o tom myslíte vy? Souhlasíte s takovým názorem? Někteří lidé spojí i příjemné s užitečným. Odjedou na víkend a zároveň si nakoupí a užijí si pohody v cizině.   Jak je to s tou kvalitou? Nejlépe to vystihuje fakt, který nelze pominout. Nedávno jsem viděl srovnání cen v jedné nejmenované drogerii, která je zde i v Německu. Zajímavé zjištění bylo, že většina výrobků má mnohem nižší ceny. Nešlo jen o cenu, ale i o kvalitu a velikost balení! Toto srovná jsem viděl už u řady výrobků, které se porovnávají. Vezměte si například i známou Colu. Zde není v Cole cukr, respektive je tam hlavně glukózo-fruktózový sirup a v Německu je cukr. Zkrátka výrobci moc dobře vědí, že zde sníme zkrátka skoro všechno a bohatě toho využívají. I textil je v porovnání levnější a kvalitnější než u nás. Zkuste se sami podívat na různá srovnání potravin a dalšího zboží na internetu a myslím si, že se budete docela dost divit.   Jednoduše řečeno je určitě dobré za nákupy do Německa vyrazit. Můžete ušetřit poměrně hezké peníze. Navíc zde najdete větší škálu výběru než u nás. Určitě jste slyšeli, že se pořádají i jednodenní zájezdy na nákupy do Drážďan. Za pár korun se dostanete ráno tam, nakoupíte si a večer se pohodlně autobusem dostanete zpátky. Využijte možnosti výhodných nákupů v Německu a užijte si pohodové dny. Článek Nákupy v Německu se nejdříve objevil na Arcontg.

  • Web: Arcontg
  • Aktualizace: 2.8.2024
projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Nákupy v Německu

Asi nikoho v dnešní době už nepřekvapí, že Češi raději nakupují v zahraničí než u nás v České republice. Důvodem jsou levnější ceny a mnohem kvalitnější zboží. Někteří dokonce do Německa jezdí jen kvůli tomu, aby si tam nakoupili potraviny. Když se nad tí

projít na článek

Za nákupy perník zdarma

Přijeďte na velikonoční nákupy do Trefy. Jako bonus obdržíte při nákupu nad 400 Kč perník zdarma. Akce s perníkem platí od 3.4.-4.4.2015.

projít na článek

Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Odměňujeme vaše předvánoční nákupy!

Neskřehotáme, citově nevydíráme a nestrašíme celé týdny černými pátky. Jsme EGLO, zákazníkům přinášíme The post Odměňujeme vaše předvánoční nákupy! first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek