Nákyp s krabím masem Formu na nákyp o objemu 1,5 I vytřeme důkladně máslem a vysypeme strouhankou. Nadbytečnou strouhanku setřepeme a formu postavíme na plech na pečení. V rendlíku rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a za občasného zamíchání ji opékáme 8 minut doměkka, nesmí však zhnědnout. Přidáme česnek a za stálého míchání ho opékáme ...
Pěstujete zelí? Jestlipak víte, jaký poklad na zahrádce máte? V kysané podobě obsahuje řadu vitaminů (betakaroten, vitamin B, C, E, K), minerálních látek (draslík, vápník, fosfor, železo, zinek, hořčík), stopové prvky včetně síry, vlákninu i kyselinu mléč
projít na článekMaso je velice náchylné na nejrůznější nemoci a pokud ho dobře neskladujete a dobře s ním nemanipulujete, tak se může stát, že vám zasmrádne. Ovšem hned se nestrachujte, maso se nezkazí hned a pokud dodržíte skladovací a přepravovací pravidla, tak se nic
Turecko je země, kterou můžeme ze svého evropského pohledu považovat za bezpečnou zemi, ve které nás nečekají žádné velké nástrahy. Přečtěte si ale pár rad a tipů, jak se vyhnout případným nepříjemnostem nebo nedorozuměním, protože i v Turecku platí „jiný
Jaké moc jsou výhodné plastové přepravky na maso a proč se v masovém průmyslu nepoužívají jiné přepravky. Jsou nějaké takové, které by mohli nahradit plast a byli stejně, anebo ještě lépe kvalitní než samotné plastové přepravky. Plastové přepravky jsou pr
1. Vasilis - Taverna / barbecueSkala Prinos Tel: 25930/72016 Otevřeno: od květen - konec září, v poledne a večer a od 1.října - konec dubna, Pá-Ne v poledne a večer.Esta foto de Restaurant Vasilis es cortesía de TripAdvisorAť jste ubytovaní přímo v prázdn
projít na článek