NASKLADNĚNÍ: Sušené hovězí maso - JERKY - 0,25g - Adventure menu

Sušené hovězí maso - JERKY Všichni ho známe, většina z nás ho jí, ale málokdo ví, jak by mělo chutnat. Proto přinášíme konečně poctivé SUŠENÉ MASO (JERKY), vyrobené z toho nejkvalitnějšího hovězího a krůtího masa. Díky tomu si můžete vychutnat skvělou chuť masa bez použití dochucovadel, jen se špetkou soli. Ideální svačina na cesty, do přírody, nebo i při práci. Vysoký obsah proteinů (až 77%) zajistí regeneraci svalů po zátěži a téměř nulové množství tuků a sacharidů Vás udrží v kondici po celý den.   Složení: Hovězí maso (na 100g výrobku je použito 320g syrového masa), sůl   Energetická hodnota: 402,4 kj Proteiny: 26,4 g Tuky: 1,5g        

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Hovězí guláš s bramborem - Adventure menu

Hovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Složení: brambory (36%), hovězí maso přední (30%

projít na článek

Historie sušeného hovězího masa

Dějiny sušeného hovězího masa začínají tím, jak se sušené maso původně vyrábělo. Jerky byla forma tepelné konzervace, která původně vznikla proto, aby se čerstvě ulovené maso po dlouhou dobu nekazilo. Název jerky ve skutečnosti pochází z názvu jihoamerick

projít na článek

AKCE: Hovězí guláš s bramborem - Adventure menu

Hovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Složení: brambory (36%), hovězí maso přední (30%

projít na článek

Historie indiánského masa

Když náčelník kmene jménem „Ten, který suší maso“ pátral v historii svých předků, zjistil, že výraz jerky je odvozen od slova ch’arki. To pochází z kečuánštiny, jazyka starých Inků, a znamená solené a sušené maso. Sušené maso znaly odedávna všechny lov

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Hovězí Stroganov (2 porce) - 600g

Hovězí Stroganov (2 porce)  Popis: Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou. Složení: hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar

projít na článek