Navštivte Niagarské vodopády

Úžasný časosběr ze Severní Ameriky a jednoho z největších tamějších turistických lákadel - 52 metrů vysokých Niagarských vodopádů. Posaďte se na loď a vyplujte do blízkosti padající vody, vstříc vodní tříšti. Zajímavostí je, že zahraniční autor použil jako hudební podklad Smetanovu Vltavu.

projít na článek

Navštivte nás v listopadu 2022 na ECOMONDO v Rimini

Vážení obchodní partneři, s velkým potěšením Vás zveme na veletrh ECOMONDO, který se koná v Rimini,

projít na článek

Navštivte nás na veletrhu Watrex v Egyptě

Setkejte se s IN-EKO TEAM, specialistou na terciální filtraci, na veletrhu Watrex Expo v Káhiře. Jeden z největších a nejprogresivnějších veletrhů v oblasti úpravy a čištění vody se bude konat od 22. do 24. března 2020 (AKTUALIZACE: událost je odložena, t

projít na článek

Svět je nádherný - časosběr 164 fascinujících scenérií z celého světa

Lesnaté krajiny, kouzelná úpatí hor, atoly, řeky a vodopády, průzračná jezera, pouště a pustiny, velkoměsta a pobřežní silnice, mosty a mrakodrapy, ohňostroje - to vše můžete vidět v tomto pětiminutovém videu a v HD kvalitě!

projít na článek

Chcete se podívat na týden do Turecka?

Úžasné časosběrné video z Turecka. Uvidíte Instanbul, tyrkysová pobřeží, řeky, vodopády, lodě a lodičky a třešničkou je pohled z výšky - při plachtění s padákem. Zažijte týden v Turecku během 3 minut.

projít na článek

Krásy Finska - obloha plná hvězd, polární záře, vodopády

Do Finska by se chtěl podívat asi každý z nás. Země fjordů a čisté, člověkem nedotčené přírody, se spoustou vodopádů, průzračných jezer, hvězdnou oblohou a úžasnou polární září.

projít na článek