Autentické malby dospělých klientů denního stacionáře Stéblo jsou výsledkem pravidelného arteterapeutického setkávání. Nejde však o hodiny výtvarné výchovy, jejímž cílem je směrování výtvarné produkce k nějakému obecně uznávanému standardu. V případě klientů Stébla jde o zachycení jejich spontánního výtvarného projevu v momentálním citovém rozpoložení.
Zrození je šancí pobýt určený čas v tom nepochopitelně podivuhodném Vesmíru a na této planetě. Ale, bohužel, není zárukou na zdravý a bezproblémový, tak říkajíc, „šťastný“ život.
Tamago yaki Do rendliku nalijeme vývar dashi. Přidáme sůl, cukr, sójovou omáčku, saké a mirin a směs zahřejeme. Vše promícháme tak, aby se cukr i sůl rozpustily. Necháme vychladnout v chladničce. Po vychladnutí přidáme vejce, rozšleháme hůlkami a nechá
projít na článekJarní závitky s lososovou náplní Lososi filet opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme 5 minut uležet. Pak filety osolíme a opepříme. Připravenou rýži sushi rozdělíme na plátky těsta a naplocho přitlačime. Lososi filet p
projít na článekDruhá plavby kolem světa od 7. ledna do 12. května 2016 Nultý den (přípravný den) 1 týden, do konce zbývá 127 dnů Středa 6.1. 2016 - 1.týden Úvodem trošku vzpomínání, dříve než se vydáme na druhou plavbu z Hamburgu k
Velikonoční mazanec je tradiční součástí českých velikonoc. Nahrazením syntetického vanilkového cukru pravou přírodní vanilkou získáte dokonalý mazanec, který nadchne vás i vaše hosty. Doba přípravy: 1h 30 min Budeme potřebovat: 500 g polohrubé mouky, 100
projít na článek