NEEXISTUJE CESTA, KTERÁ TĚ NEZMĚNÍ

V cestování nejde jen o opouštění domova, ale ve své podstatě hlavně o opouštění své každodenní rutiny. Cestovat pro mne znamená objevovat i nacházet věci, které by mne možná ani nenapadlo hledat. Efekt svobodnější mysli, která se při tom rajzování otevírá a mění novými zážitky, se tak už nikdy nemůže vrátit ke svým starým poměrům. Fakt sama sebe nejvíce měním skrz vypadnutí z domu. Aneb jak řekl klasik: neexistuje cesta, která tě nějak nezmění.

projít na článek

Samhain – Cesta do podsvětí

Před časem začal nový kalendářní rok a tak je nejvyšší čas připomenout si, jak jsme oslavili Samhain a s ním náš pohanský nový rok. Tato akce, která se konala v [] The post Samhain – Cesta do podsvětí appeared first on Pohanská rodina.

projít na článek

1. PRAVIDLO DIGITÁLNÍHO DETOXU: TELEFON PRO MNE PŘI JÍDLE NEEXISTUJE

Telefon při jídle nechávám schovaný, v podstatě pro mne vůbec v té chvíli neexistuje. Tohle pravidlo jsem zavedla i u své dcerky.  Během večeře s přáteli může všichni odložit telefon doprostřed stolu, přičemž kdo po něm natáhne ruku jako první, ať zapl

projít na článek

Moje cesta do pravěku

Jela jsem se vykoupat do vod třetihorního moře. Když už se věnujeme na našich stránkách  cestám do minulosti, i moje cesta na sever byla stylová.

projít na článek

KudyKam: Moje velká cesta k sobě

The post KudyKam: Moje velká cesta k sobě appeared first on Fotografka Jana Dyškantová.

projít na článek

Kari - indické koření, které si podmanilo svět

Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kur

projít na článek