Nemusí být sami sami to nedokážeme

Včera jsme na portále donio.cz spustili sbírku pro podporu obase.cz a zároveň projekt/plán pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. Budeme moc rádi za každé sdílení (Facebook apod..) a případnou podporu. Věřím, že díky tomu dokážeme pomoci mnohým z Vás. Pomozte nám pomáhat prosím a děkuji. Odkaz na projekt zde  The post Nemusí být sami – sami to nedokážeme first appeared on obase.cz, vše o vězení.

projít na článek

Vytvořte si květiny doma

Květiny dokážou zvednout náladu Spousta lidí pěstuje doma květiny v květináči, ať už ty, které kvetou, nebo ty, které nás květenstvím nepotěší. Mít doma květiny je skvělé nejen z důvodu estetického, ale i proto, že čistí vzduch. I v ložnici bychom měli mí

projít na článek

Pro rodiče (nejen) letošních prvňáčků.

Taky máte pocit, že jakmile se vám doma ten školní režim trochu usadí a všichni si zvyknou na pravidelné povinnosti, tak přijdou nějaké prázdniny a může se začínat znovu? Nebojte se, nejste v tom sami. 

projít na článek

Jarohněvice – komplexní realizace zahradních úprav

Ve spolupráci s majitelem nemovitosti došlo k vytvoření konceptního řešení sadových úprav. Ty se s postupem prací přizpůsobovaly reálnému stavu. Výsledkem bylo navržení několika okrasných záhonů s vodním prvkem. Na výsledek se podívejte sami.

projít na článek

Setkání

z cyklu "Znáš sám sebe?" ve čtvrtek 23.dubna 2015 tentokrát na téma Partnerství a my. Nejedná se o přednášku. Prakticky se podíváme na toto téma nejen v souvislosti s druhými, ale hlavně sami se sebou. Tentokrát je nutná rezervace, počet míst je omezen.

projít na článek

Jak vyměnit AdBlue a k čemu v autě vlastně slouží?

Aby naftové vozy vytvářely menší emise, potřebují AdBlue, tedy takzvanou močovinu. Tu je potřeba jednou za čas doplnit, a zpravidla se přihlásí o slovo v ten nejméně vhodný okamžik. Je proto dobré vědět, jak si ji můžete snadno a rychle sami doplnit.

projít na článek