Zařadit pšenici jednozrnku a dvouzrnku do jídelníčku má své pádné důvody, jde o české superpotraviny, které jsou lehce stravitelné, obsahují řadu minerálů a dost bílkovin. Poradíme, jak si přípravu zlehčit i kam pšenici zařadit, aby vám chutnala.
Pozvání přijali aza účast děkujeme: Ing. Alena Bezdíčková, Ph.D., Ing.Pavel Cihlář, Ph.D., prof.Ing.Luděk Hřivna, Ph.D. aIng.Karel Říha Pšenice ozimá Ing. Bezdíčková ozimé pšenice vývojově velmi nevyrovnané, nejvíce odrůd na střední Moravě ve fázích DC 3
projít na článekPozvání přijali aza účast děkujeme: Ing. David Bečka, Ph.D., Ing.Alena Bezdíčková, Ph.D., Ing.Pavel Cihlář, Ph.D., prof.Ing.Luděk Hřivna, Ph.D. aIng.Karel Říha Pšenice ozimá aozimé obilniny obecně Ing. Bezdíčková v ozimech atypická situace ovli
projít na článekZúčastněné autority: Ing. David Bečka, Ph.D., Ing.Alena Bezdíčková, Ph.D., Ing.Pavel Cihlář, Ph.D., Ing.Ladislav Černý, Ph.D., Prof.Ing.Luděk Hřivna, Ph.D., Ing.Karel Říha Pšenice ozimá Ing. Bezdíčková Rychlý vývojový posun porostů v době vysokých teplot
projít na článekPo požití alkoholu může leckdy docházet k určitým reakcím organismu – zčervenání kůže nebo subjektivní pocit tepla, které věrohodně napodobují alergickou reakci. Většinou se přitom o alergii v pravém slova smyslu nejedná, jde spíše o rozšíření cév. Přesto
projít na článekPšenice špalda a z ní vyrobená mouka se objevuje ve více a více tradičních produktech, jako je chleba, cereálie a těstoviny. Jedná se o původní prastarou pšenici, která může být použita na všech místech a téměř všech recepturách, jako mouka pšeničná. Špal
projít na článek