Nočáková sezóna začíná

V sobotu se změní čas a to znamená, že se nevyhnutelně blíží další období běhání za tmy. Otvírákem této sezóny bude legendární HULK, kam se samozřejmě nezapomeňte přihlásit. Nicméně i v Krčáku dokáže být docela hustá tma. Třeba takhle: Abychom skrz takovou tmavou tmu viděli, běháme s čelovkami Lucifer. Díky!

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

ETRC 2016 Sezóna začíná na Spielbergu

Maďarský pilot Norbi Kiss se těší na obhajobu titulu ve FIA Truck Racing Championship 2016, který začíná o víkendu závodem na rakouském okruhu RedBullring.

projít na článek

Eset V4 Cup a FIA Zone CE začíná okruhem v Maďarsku

Okruhová sezóna cestovních a formulových vozů začíná v Maďarsku. Po zimní přestávce změří síly nejen našinci, ale i celá zóna střední Evropy FIA a ESET V4 Cup.

projít na článek

Jubilejní 20. sezóna začíná!

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 4. března 2023 od 10.00 do 15.00 hodin velká sláva!

projít na článek

F1 zahájí sezónu v Austrálii

Již o tomto víkendu v Austrálii zahájí sezona 2013 mistrovství světa vozů formule 1. Na okruh v Melbourne začíná sezona Mistrovství světa vozů F1 již od roku 1996. Jedná se o trať, která je permanentní pouze částečně. Je dobře známá relativně špatnou přil

projít na článek