Nosit košile 24 hodin? Jaký typ košile vybrat

Nosíte pánské košile každý den? Nebaví Vás je prát ani žehlit? Přemýšlíte, kolikrát si můžete košili vzít na sebe, abyste praní co nejvíce omezili a nikomu to nebylo nápadné? Vydrželi byste nosit košile 24 hodin denně? Dle tradičních pouček pro pravé gentlemany se dočteme, že košili lze obléci nanejvýš jedenkrát a nejlépe se odpoledne převléknout do čisté košile. Není problém, Jean je s radostí vypere a vyžehlí.

projít na článek

Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kra

projít na článek

Jaký typ košile zvolit a jak správně nakoupit

Pánskou společenskou košili noste podle prostředí a Vašeho stylu. Kvalitní košile jsou ze 100 % bavlny. Šířka pruhů košile určuje formálnost košile. Vícebarevné proužky jsou znakem neformálních košilí. Košile slim fit kopíruje tvar těla.

projít na článek

Jak poznat kvalitní pánskou košili

Kvalitní pánské košile jsou ušity ze 100 % bavlny. Luxusní látky na pánské košile jsou popelín, oxford, kepr a rybí kostra - herringbone. Bílá košile je nejvíce společenská. Business košile lze nosit s proužkem. Luxusní košile mají vysouvací výztuže límeč

projít na článek

Parametry společenské pánské košile

Jaké detaily má mít elegantní společenská košile a co ne? Límeček pánské společenské košile vytváří celkový dojem pánské košile. Například náprsní kapsička pánské košile je nevhodná u společenské košile a přijatelná u pánské košile do kanceláře.

projít na článek

Bílá košile - jaký je výběr a kdy je nosit?

Čistě bílá košile může být díky vzoru látky vnímána jako striktně společenská, nebo nedbale volnočasová. Royal Oxford je na omak jemnější a méně náchylný k mačkání. Luxusní bílé košile se šijí z popelínu. Látka je na omak hladká a lesklá.

projít na článek