Nová volba sládků na čepu RYE IPA

Přijďte ochutnat žitnou IPu, svrchně kvašené pivo s krémovou pěnou, chmelovým a ovocným aroma, kořenitým a nasládlým charakterem. 0,4 l  za 39 Kč Tak to je opravdový RYE ! The post Nová volba sládků na čepu RYE IPA appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek

Volba sládků duben

Popeleční Benedict Obsah alkoholu: 5,4 % Přejeme požehnané Velikonoce! Však také pivu, které držíte v ruce, požehnal sám arciopat Břevnovského kláštera. Ptáte se proč? Velikonoční speciál jsme totiž vytvořili spolu s Břevnovským klášterním pivovarem sv.

projít na článek

Festival klášterních pivovarů unás na dvoře

Jak a kde završit dvouměsíční poutní cestu Volby sládků po stopách klášterního pivovarnictví? Přeci pivním festivalem na místě, ke kterému se váže první písemná zmínka o vaření piva na českém území. Přijďte ochutnat všechny varianty pivního speciálu Poutn

projít na článek

Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování

The post Hvězda sládků získali jsme ocenění za péči o pivo a kvalitu čepování appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek

Ocenění na Jarní ceně českých sládků

Musíme se pochlubit s 3. místem v kategorii India Pale Ale s pivem Rainbow of Death.

projít na článek

Jepice Arnošt

NOVÁ JEPICE ARNOŠT – várka z 30. března právě na čepu. Meruňka, marakuja, broskev… tak voní a chutná odrůda El Dorado, když ji zastudena dochmelíte v tanku odrůdou Galaxy. Nenechte si to ujít. Článek Jepice Arnošt se nejdříve objevil na Kbelský pivovar.

projít na článek