Novoroční pozdrav a aktuální provoz u nás

Přejeme vám všem krásný závěr roku, hodně klidu, ZDRAVÍ, pohody a ať je ten 2021 krásně normální. Zároveň bychom vám chtěli moc poděkovat za vaší přízeň a budeme rádi, pokud se k nám budete vracet. Nyní máme prázdniny do 3.1. a pak jsme zase zpět... Objednávat on-line lze bez omezeni, odeslání, může být mírně zpožděné, děkujeme za pochopení.

projít na článek

Pozdrav

Všetkým  hirudoterapeutom do Nového roka prajem Veľa síl a správne rozhodnutia:-) The post Pozdrav first appeared on Hirudoterapia.sk.

projít na článek

Novoroční sleva 2017

Novoroční akční sleva 2017 Pro naše zákazníky jsme připravili novoroční slevu 5 16% na vybrané modely luxusních boxsprings postelí. Akce trvá do konce ledna (31.1.2017). Slevy jsou na tyto postele: Dvoulůžková luxusní postel Boxspring Downtown Jednolužk

projít na článek

Vánoční pozdrav a provoz u nás

Přejeme vám všem krásné svátky, hodně klidu, pohody a v roce 2020 jen to NEJ a mnoho splněných přání. Zároveň bychom vám chtěli moc poděkovat za vaší přízeň a budeme rádi, pokud se k nám budete vracet. Nyní si uděláme prázdniny do 3.1. a pak jsme zase zpě

projít na článek

Bludičkový novoroční vootvírák ZŠ Tyršova Rumburk

Na ZŠ Tyršova měli žáci druhého stupně možnost si vyzkoušet orientační běh za tmy. Článek Bludičkový novoroční vootvírák | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

projít na článek