Novoroční předsevzetí: Nedávat si předsevzetí

Je tu nový rok. Možná i vy jste si dali nějaké předsevzetí. Že zhubnete, přestanete kouřit, začnete sportovat, nebudete se už tak honit nebo věnujete více času blízkým a svým koníčkům. Ale možná už z předchozích let víte, že plnění předsevzetí je obtížné. Zřejmě jste v minulosti i zažili selhání. Zhubli jste jen na chvilku, kouříte dál, stále někam spěcháte, blízké vídáte snad ještě méně často než předtím, kdy jste si předsevzetí dali. A sport? Leda dobrodružná cesta v městské tlačenici do práce a zase z práce. Vše se vrátilo do starých kolejí. Vaše nové návyky vydržely sotva 3 týdny. Tak k čemu si dávat předsevzetí? Jsou i jiné cesty, jak vydržet. Zjistěte, jaké.

projít na článek

PF 2023

Děkujeme za Vaši důvěru v uplynulém roce 2022.Přejeme Vám pěkné prožití vánočních svátků, do nového roku naplnění všech Vašich předsevzetí a cílů, a k tomu hlavně pevné zdraví. The post PF 2023 appeared first on LinuxBox.cz.

projít na článek

Novoroční čočka

The post Novoroční čočka first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Novoroční předsevzetí našeho ředitele pro rok 2023: Pracujte chytře, nejen tvrdě

Jan Lalinský, ředitel eWay System Někdo chce zhubnout, někdo začít chodit do posilovny a někdo chce trávit méně času v práci a věnovat se více rodině. To platí i pro mě a kolegy z eWay-CRM. Nejsme jako Elon Musk. Nemáme v práci postele. Raději spíme doma

projít na článek

Novoroční bilancování

Začal nový rok... a předtím, než se pořádně rozjede, dovolte nám alespoň v krátkosti shrnout to, co se nám pro vás dařilo vytvářet v roce předcházejícím.

projít na článek

Novoroční čočka Tradice je tradice

Na Nový rok obědvejte čočku – nosí peníze! Tak se to traduje. Novoroční čočka je prostě klasika, kterou nemůžeme vynechat – dokonale si ji vychutnáte nejen na Nový rok, ale kdykoliv budete mít chuť. Luštěniny jsou zdravé a novoroční čočku už tu máme a hne

projít na článek