Novoroční slevy!

Nejsem příliš fanda slev. Nutí lidi kupovat i věci, které příliš nechtějí a nikdy je nevyužijí, jenom proto, že jsou levné. Když ale člověk bydlí se svým e-shopem v jednom bytě jako třeba já, nezbývá mu, než prodej starších věcí občas trochu popohnat, aby vzniklo místo na nové. Vezu se proto na vlně povánočních slev. Třeba na peněženky od Sak Saum nebo arménskou kosmetiku Nairian. Vyberte si z desítek zlevněných výrobků a pomozte mi udělat místo ve skříni na novinky.

projít na článek

Novoroční sleva 2017

Novoroční akční sleva 2017 Pro naše zákazníky jsme připravili novoroční slevu 5 16% na vybrané modely luxusních boxsprings postelí. Akce trvá do konce ledna (31.1.2017). Slevy jsou na tyto postele: Dvoulůžková luxusní postel Boxspring Downtown Jednolužk

projít na článek

Bludičkový novoroční vootvírák ZŠ Tyršova Rumburk

Na ZŠ Tyršova měli žáci druhého stupně možnost si vyzkoušet orientační běh za tmy. Článek Bludičkový novoroční vootvírák | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

projít na článek

DNY MARIANNE ve dnech 15. - 17- září

Dny Marianne 2023 jsou tady! Od 15. do 17. září vás čekají neuvěřitelné slevy až 30 % na vybrané sedací soupravy!   Slevy máme pro vás připravené přímo na 15 pobočkách.  SLEVY NEPLATÍ NA e-shopu.

projít na článek

Black Friday — černý pátek — 2019 — předvánoční slevy

Black Friday čili černý pátek letos připadá na pátek 29. listopadu. Většina obchodů bude nastavovat slevy po celý týden abudou pokračovat až do pondělí – tzv. cyber monday. Příspěvek Black Friday — černý pátek — 2019 — předvánoční slevy pochází z Urbag.cz

projít na článek