Nový singl NILE je o hovnech. A má název, jaký si nezapamatujete.

Deathmetaloví egyptologové NILE ohlašují vydání očekávaného alba, kterým po pěti letech navážou na počin „Vile Nilotic Rites“ (2019). A není to poprvé, co za první ukázku vybírají skladbu ze suverénně nejdelším názvem alba.

projít na článek

Olomoučtí BLACK TIGER vydávají nový singl a 4. května křtí doma nové album

Olomoučtí BLACK TIGER, kteří se jako jedni z mála u nás věnují hudebnímu žánru AOR (Adult Oriented Rock), o sobě dávají vědět svým novým albem „Alive“. Uvedení nahrávky na trh doprovodí singl a video ke skladbě „I´m Alive“.

projít na článek

"The Corruption" - Nový singl plný energie a bezmoci

Začal nový rok a s tím souvisí i nová tvorba. https://www.youtube.com/watch?v=JAJirHIf-Yklist=PLeIEprt1dcjD1-9x7T1e4ryYaEx-DnGFQindex=1

projít na článek

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“.Třetí singl z alba „Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu SEBASTIEN, „Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (EMREI'S, ex-WISHMASTERS).

projít na článek

Nový singl FLOTSAM AND JETSAM pálí ostrýma

Thrasmetaloví matadoři z Arizony sdílí titulní skladbu z připravovaného alba „I Am the Weapon“.

projít na článek

Znovuzrození ALL THAT REMAINS - šest let od smrti svého kytaristy vydávají nový singl s klipem

Metalcorová banda z Massachusetts ALL THAT REMAINS odhalila videoklip ke svému novému singlu „Divine“. Jedná se o první nový materiál kapely od smrti jejich dlouholetého kytaristy Oliho Herberta.

projít na článek